Esteu aquí

Les cistelles de La Kosturica

Per coneixe’ns i entendre que hi ha darrera de les nostres verdures podeu visitar la nostra web lakosturica.cat i us convidem a que vingueu a les Portes Obertes on podreu veure on i com treballem i us explicarem el per què de la nostra proposta.


 

què és i com és la nostra cistella

La cistella consisteix en 6 productes de l'hort de temporada, ecològics i de proximitat. Procurem que sigui el més variada possible i la verdura que hi possem és la que corresponen a l'època de l'any.  El preu és fix i no depèn del contingut de manera que es compensa al llarg de l'any. Podeu complememtar la cistella amb productes extres que es paguen a part de la cistella.

El nostre ofici i la nostra passió és l'agricultura, per això la majoria de producte prové dels nostres horts i el complementem amb el d'altres pagesos i pageses amb qui treballem en xarxa (Xarxeta de pagesos agroecològics de Catalunya) i d'altres que coneixem personalment i tenim plena confiança.

com i quan recollir-la

Podeu passar a recollir la cistella el dijous, l’hora depèn del punt de recollida. Heu de venir el mateix dijous a buscar la verdura per tal d’aprofitar la frescor, la portem acabada de collir i a mesura que es va pansint va perdent qualitat.

com fer la comanda de la cistella

Un cop decideixis que vols ser cistellaire de La Kosturica, tria si vols la cistella setmanal o quinzenal, i simple o doble. Després de provar durant un mes la cistella, si us interessa, caldria que us comprometeu a participar del projecte mínim un any per tal de donar-nos estabilitat i que pugueu gaudir de tota la diversitat de les verdures de temporada.

com fer la comanda de productes extres

Pots completar la cistella amb ous, mel, fruita de temporada, bolets, conserva de tomàquet, de mongeta tendra, i altres hortalisses. Tots aquests productes son agroecològics i de proximitat. Es fa la comanda mensualment i es paguen a part de la cistella. Nosaltres fem l'oferta mensualment i indiquem l’origen i el preu.

com fer el pagament

El preu de la cistella varia segons si es tracta de cooperatives de consum, cistelles individuals i del lloc de recollida:

  • cistella simple individual al Vallès i cooperatives de consum de Barcelona 15€
  • cistella simple individual a Barcelona 15,5€
  • cistella doble individual al Vallès i cooperatives de consum de Barcelona 30€
  • cistella doble individual a Barcelona 31€

La podeu demanar cada setmana o cada quinze dies. L’últim dijous de mes es paga la cistella de tot el mes en curs i els extres del mes anterior.

com ens comuniquem

Al nostre facebook, setmanalment , us informem del contingut de la cistella. La comunicació quotidiana la fem per mail així que si teniu coses a aportar per millorar el projecte intentarem contestar el mes ràpid possible!


 

Consumint les nostres cistelles recolzeu directament a petits pagesos agroecològics donant estabilitat per a que no desapareguin del territori i puguin produir aliments de qualitat: ecològics, frescos i de temporada i generant el mínim d'excedents.